Parragh László szerint óriási hiba, hogy a polgármesterek nem zárnak be gimnáziumokat Magyarországon. A szakiskolákba (régi nevükön szakmunkásképzõkbe) kellenek a diákok, hogy kielégítsék a gyárak munkaerõigényét, csökkentve
Nekem van pénzügy szakos közgazdász MSc végzettségem. Soha nem dolgoztam péntügyi-gazdasági területen, soha nem is érdekelte senkit, hogy van ilyen diplomám, mégsem érzem haszontalannak. Fura, mi?
Nem szakmát, hanem kutatási területet és egyeteni szakot építenek a gendertanulmányokra. Akik beiratkoznak, már van alapszakos diplomájuk. Az egyetem még mindig nem szakképzés. Egyébként a mérnök vagy informatikai szakok sem szakképzések. A vilag az egész életen át tanulásról szól, amiben lehet formális és nem formális tanulás egyaránt.
Nem lejetetlen. Azt csinál a pénzével, amit akar. A probléma ott kezdődik, amikor az állam akarja megmondani, hogy mely magánegyetem működhet, melyik nem.
Magyarul: jártál a CEU épületében valami tanfolyamra, amihez a CEU csak a helységet adta. És ez alapján van véleményed a CEU képzési rendszeréről, színvonaláról. No comment... :)
a gender tanulmányokból csak akkor tudsz megélni ha "világjobbító" mozgalmárnak állsz...
megjegyzem nem a diszciplínával volt bajom, hanem azzal, hogy erre "szakmát" építenek...
Már megint magadnak tetted fel a végkövetkeztetést! Nem én mondtam, amit te mondtál!
Most aztán jót kérdeztél! Jártam a CEUn felsőfokú logisztikai "tanfolyamra"!
Csakhogy nem a CEU adta ki a "diplomámat", de ott történt az oktatás! Nem CEUs tanárokkal, hanem válogatott logisztikai szakemberek adták volna át a tudásukat, mint tanárok! Megjegyzem tanári diploma nélkül is kiváló előadóknak találtam őket! Ja és a cégem állta a taníttatásomat!
Sajnálom azért, hogy nincs közeli ismerősöm aki ott végzett volna!
Tehát a CEU egyenértékű egy szabás-varrás tanfolyammal: Értem. Mond csak, te jártál a CEU-ra, vagy oktattál ott, vagy van közeli ismerősöd, kollégád aki ott végzett, vagy csak beszélsz valamiről, amiről szinte semmit sem tudsz, de ócsárolod, mert a főnökeid ezt várják tőled?
Egy kis off: sokáig én is lenéztem a gender studiest, aztán vettem fáradtságot elgondolkodni, gyanúm szerint a te lezárt gondolkodásod utólag sem fogja érteni majd a jelentöségét. Off vége, folytassátok a konteó szövögetést :)
Ez aztán a nemzeti felemelkedés: zárjuk be a gimnáziumokat!
Ugrás a cikkhez