napi max (nálam) 10889 célár 1,09 volt )))
a dodo indexet, valamint az usdjpy elnézve lehet itt volt tető egyelőre
oldalazás , kisebb korrekció várható talán
ez meglepődés könnyen meg lehet...funda is támogatja ahogy amcsik zenélnek mostanában, illetve ez a görög maszatolás sem hat igazából ellene legalább is a nyilatkozatok szintjén nem hiszem.
EU: felteszem a múlt pénteki rajz frissítését a jelenleg érvényes értelmezéssel, változatlan célár tartománnyal.
Mivel korrektív szerkezetekből épül az emelkedés is, a piros értelmezés is helytálló jelenleg (ez utóbbi kanyargósabb folytatást feltételez).
1.10 körül elhaló emelkedés esetén jelentősen nő a mások által említett "háromszög" - verzió esélye. 1.11-elérése esetén továbbra is sanszos a kitörés 1.14 felé.
és közben a valóságban is arra járt az árfolyam? mert én is jártam ilyen "oktatáson" csak közben nem egészen stimmelt a valóság az ott történtekkel,szóval óvatosan a parasztvakítással.
Na ja. Láttam már olyan trédert, aki indis H1-volt, olyat is aki D1-es óvatos, elliotosokat, ötvözőket, sőt M5-ös tréder is mutatott olyan éles kereskedést, hogy konkrétan 1 óra után visítottam, hogy ez az bakker. :)
Eldöntik, mi alapján kereskednek, felállítják hozzá a saját szabályrendszerüket, és kockázatviselési szabályaikat, amit nem illik megkefélni, hiszen akkor nincs szabályrendszer.
De: Öcsi, te vagy az első, akinek olyan olyan szabályrendszere van, hogy nincs szabály, és neked működik. :)
EUR/USD