"...The upcoming correction could last months must end above 84.10 to avoid overlap with wave (1). The guideline of alternation suggests that since wave (2) unfolded as a flat correction wave (4) likely take the form of a zigzag or triangle. After the strong advance in wave (3) a time-consuming triangle is a possibility."
Csak kizárólag optimistán lehet kereskedni, aki nem az, az szerintem ne is kereskedjen.
De nem ez a mérvadó. csak szerintem semmi ok az emelkedésre. ennyi...
az 1.0835 eldönti egyenlőre. ha egyből leveri, akkor nincs megállás 1.0730-ig kb, ha megtartja számítanék egy dupla csúcsra 1.1000 környékén, és utána le.
EU: kialakult az alj és trükkösen, de tört a (iv)-es + már az esés báziscsatornája is. Ideális célár tartomány zölddel jelölve. Meglátjuk, abc vagy impulse lesz-e. Az utóbbi esetén a cél legalább 1.124 környéke.
ezt eddig is tudtuk, semmi változás nem történt. Szerintem csak már sokan várták az emelkedést, és hirtelen jó hírnek tünt a Yellen duma. Még egy páran vérszemet kaptak longra, ez persze jól felrántotta. Azt ha mindenki lenyugodott, megy szépen tovább lefele
Dehogy, nézd meg dodót, már a felét ledolgozta. A nagy semmire ugrottunk 400 pipit, azt már 100-t vissza is esett. Majd nehogy csináljon h4-en egy 300 pipis kanócot, azt ma meg holnap hullunk tovább lefelé rendesen, ahogy a nagykönyvbe vagyon írva...
EUR/USD