betettem eladást 1,0872-re , majd látván hogy szalad felfelé, gyorsan kikalkuláltam, hogy meg lesz ma a 1,0920 is. Aztán elmentem a citybe. Mire visszaértem már 1,0811-nél voltunk.
az nem jó. én először adtam 812-nél és zártam 781-nél, aztán megint adtam 841-nél és zártam tévedésből 807-en, de már vissza is nyitottam ( az első 740-sem még megvan).
audnzd új aljat ütött 1.02800 alatt... további szüttyögés várható. 1.03317 fölötti órás záró esetén óvatos longokkal kínálható, de túl sokat nem célszerű várni tőlük, mert a nagyobb fel előtt kelleni fog neki egy elliott 1+2 m15/m30-on. Akár a mostani púp is lehetett volna ez, csak hát sajna törte az aljat. Úgy tűnik h. naposon és hetesen is jól elvan a mostani dagonyázással. Amíg a commodity piacon nincs trendforduló (aud igen erős 'commodity currency'), addig szerintem ebben a párban sem nagyon várható jelentősebb irányváltás. Sőt, EW-alapon nálam 1.0100-ig is volna hely lefelé.
Jelen pillanatban 0825 környékére várom, ott akarok újabb shortba lépni ( 40-ről már van ), kb 0730-s célárral elsőlépcsőben, de ezt majd még pontosítom. Figyelni kell, nehogy a 0840 áttörésével kialakuljon H4-en egy dupla alj, mert annak a célára lehet akár 1.0000.1.0040
Öcsibroker, megosztanád elképzelésedet a délutánról (EUR/USD ügyileg) ? Élvezettel figyeltem az elmúlt napok lefolyását és az elképzeléseidet, hogy mennyire fedték egymást!
EUR/USD