Bullard(héjának számít) Nyilatkozott a CNBC-n és újra árnyalta a FED nyilvánosságra hozott korábbi jegyzőkönyvébe foglaltakat...a piacnak tetszett amit mondott a jelek szerint.
keress rá, google kidobja, h mit mondott pontosan.
dxy/102-103 benne lehet a dodóban a következő megállóig... ehhez persze előbb sikeresen vissza kellene tesztelnie a mostani m30 háromszög áttört felső vonalát és újra el kellene róla pattannia felfelé.
Szerintem minden lefordult szépen.Tegnap írtam az aud időkorrekciójáról,úgy néz ki,hogy az is befejezte a 4-es hullámot,ami legalább szabályosabb korrekciós hullámból áll mint az euró.A kábel pont onnan,ahonnan vadász írta.A nagy dilemma az,hogy a záró hullám miben lesz szabályos,árban,vagy időben?
Nem kell még temetni a rövidtávú longot, egy holnapi 1.128 körüli záróval már csak a márciusi szívszorító leszúrást kell túlélni és megvárni vadi célárpontosítását 1.20 körül.
ÐÐ
Akár hiszed, akár nem, nekem tök mindegy, hogy merre megy. Éppen ezért sosem zárom ki egyik irányt sem. Most éppen átálltam a long oldalra, tehát a fő pozim long, de folyamatosan shortal skalpolok.
EUR/USD