EWI: "The impulsive advance off the low continues and with the depth of the pullback the odds of it being a still unfolding wave ((4)) are quite slim. Perhaps a larger degree fourth is underway and if this is the case 1.0494 might prove to be a significant level for a while. -- Michael Madden"
Valahogy úgy van ez, hogy aki már önállóan, magabiztosan képes kereskedni, annak nincs szüksége ilyen szolgáltatásra, mert sajnos az EWI féle jelzések nem kereskedés / setup orientáltak, egyszerűen csak elemeznek, mint a blogok zöme, láthatóan olyanok publikálják munkabérért, akik nem kereskednek (különben hamar bezárna a bolt). Az elmélet tanulási szakaszában viszont valóban jó.
Pedig van jó példa is, ld. Sive Morten féle teljesen ingyenes set-up orientált regggeli videoelemzések, vagy EWT-nél maradva pl. Wavegenius.
Aki önállóan kereskedik, saját bejáratott szisztémát használ. Azok számára ez a szolgáltatás maximum arra jó, hogy felhívja a figyelmet egy esetleg kevésbé figyelt instrumentumra, hogy éppen érdemes ránézni, mert formálódik egy lehetőség. De a közzétett elemzésük az ilyen ember számára szinte mellékes.
Véleményem szerint nem ér annyit, amennyibe kerül. Évekkel ezelőtt egy ilyen free week után előfizettem pár hónapra. Jó is volt, de valahogy mindig bennem volt az érzés, amiről most írsz. Nem tudom mennyi előfizetőjük lehet, szerintem barátibb áron biztosan nagyobb lenne a hajlandó "tömeg" :-)
OK persze, nincs ezzel baj. Részemről nagyon sokat tanultam tőlük a korábbi free week-ek folyamán, így már a segítségük nélkül is kezdek lassacskán elboldogul(gat)ni. Végső fokon hasznos a tevékenységük, remélhetőleg üzletileg is bejön a számításuk.
EWI: "mindenki nyugodjon le a **csába..." :) kb. ezt üzenik egyelőre a frissítésben. A korábban feltett "lelógó" 5-ös számfürtöt közben bemozgatták potenciális "bentlévő" aljra. ;)
EUR/USD