Mért fontos, hogy melyik időzónában zár egy négyórás? Én két szervert nézek, mindkettő 19:oo-kor zár. Ezeken kereskedem, ezt értelmezem, ebből indulok ki. Ha valaki mást néz, akkor abból indul ki. Minden más ugyanazt mutat. Bocs az értetlenségemért, kezdő vagyok :(
Amint lesz hozzá set-up, igen. Nálam a short zárás nem esik egybe a long nyitással (ti. ideális esetben azért zárnánk a shortot, mert long setup alakult ki ugyanazon a kereskedési timeframe-n), ezért nem valószínű, hogy éppen ott nyitok, ahol zárok.
Egyébként nem indikátorok és egyebek alapján kereskedem, hanem csak előre behúzott ellenállások között, mint pl jelen esetben a 2570 és 2370 tartományban, de csak short pozit veszek fel ( természetesen figyelem az apróbb jeleket, meg h4-d1 50 és 200 ma-t)
Biztosan mindenki másképp látja, különben mindannyian egy helyen vennénk, és eladnánk. Meg vagyok győződve róla, hogy 2370-nél fog eldőlni az irány hosszútávon. én eszerint cselekszem, de más ne tegye csak azért, mert ideírtam :)))
Abszolút egyetértek a rajzzal, én is így gondolnám, le 2370-ig, utána fel. ez naposon is szép tripla alj lenne. De szerintem ez csak technika, és ezt borítja fundamenta sokszor. Ha mindig bejönne a technika, már mindannyian milliomosok lennénk :)
Szerintem egyszerűen csak kivárás van az esti buli előtt. Szépen ráültek a gyertyák a H4 200-ra. A mostani gyenge dodo hírekre sem történt emelkedés, ez jelent valamit:)
EUR/USD