Jól benyaltam ezt az 1.025-ös témát. Sokszor van egy tézis a fejemben, és ha sok fórumot olvas az ember, elbizonytalanítja...Most így jártam. Simán megy tovább az euró. Én meg kiszálltam a poziból...
Annyiban árnyalnám a most esetleg sokak számára egyértelmű képet,hogy szerintem még simán lehet impulzus is az euró menetelése,ha 1,019 körül megfordul.Szemre ott érhetne véget a 4-ik hullám.Ebben az esetben teljesen szabályos lehetne az elliot hullám stuktúra 1,065 körüli tetővel.Ebben az esetben azonos magasságú 1 és 5-ös hullámmal számoltam. Tehát itt,108 usdx környékén azért érdemes lehet figyelni.
EUR mehet 416-ra megint, újra beszállok a shortba. :) KErestem most is rajta, igaz lehetett volna többet is. Az uniós pénzek lenyomják majd 400-ra, de amíg nagy a bizonytalanság és vannak felszúrások itt a lehetőség. OTP emelkedjen meg a MOL, Rafi, Erste, Richter essen még várom a belépést. Van itt is igény nyugi :))
Mikor kitört az EUR a csökkenő csatornából, akkor indítottam, jó kis pénz volt a 45%nyerő lett végül. Mindenképp vissza akarok szállni. Kérdés hogy hol lesz a jó pont. Paritás környékén talán? jó kérdés
Én még nem indítottam,de 0.9932-nél indítok egy hosszú távú longot...Várom,hogy egy 4 órás gyertya 1.0252 alatt záródjon...0.9932-nél még indítok egy put opciót egy havit 0.9852 irányába ez most nagyon sok prémiumot fizet...
Nem tudom merre, kiálltam egyelőre..................... Szurkolok a Dax-nak, hogy essen, az OTp-nek, hogy emelkedjen, meg az Eurnak, hogy 416 fölé érjen! Van kívánság bőven! .)
EUR/USD