Amit írsz e valós lehetőség, de nem igen mentünk eszerint mostanában. 1.1910 alá menő impulzív szakasz hiányában szvsz nincs vége a felfelé menő szakasznak. Dollár indexen az utolsó csúcsról ereszkedő trendvonal alatt matat… kérdés mi lesz ha töri ezt a vonalat. Esélyes, a dollár index lefelé meg nincs vége ergo 1.16 se most lesz.
Ha jól számolom,akkor ma készült el a lefelé tartó ABC hullám A hullámának a 4-ese.Innen három nap eséssel fejezheti be az A/5-öt 1,18 környékén ha szabályos lesz.Onnan ujból akár 1,2 is lehet a B hullám. Más meglátások?
Arra számítottam hogy 1.193x felett zár. Nem csak MA50 de a trendvonal is ott van…. Mondjuk azzal kicsit tele a hócipőm hogy hetekig/hónapokig semmi utána két nap alatt 300 pip… A Fed ülés utáni mozgás szerdán számomra haszontalan volt mert nem kereskedem ilyenkor menetközben nem ugrok bele…. Tudom h egyéni szoc probléma…. Skalpolasra tertem át teljesen. Azért nyilatkozom szűkszavúan egyen kilátásokról. Jó hétvégét!
Nem tudom hol fog zárni...A W/1 MA50 szerintem elesett / 1.1938 / ez alatt egyre több short poziciót nyitnak,lehet hogy túladott,de van esély az 1.1750 környékének a letesztelésére,akár a jövő héten...
Ó csodás erste / csak igy kis betüvel !/ vajon mikor méltóztatsz az EUR / USD termékeidre az árjegyzést megkezdeni!! Igen - igen tudjuk változott nem kicsit nagyon-- ezt vártuk. ?(==%%+!"+=% társaság!!
EUR/USD