Mindenesetre lassulás van már egy ideje. Remélem nem jut el az usdx 88-ig,hanem legrosszab esetben még egy kis sávozás jön és megindul fel.Az macd is kunkorodik.
Gyertya formációk nem támogatják jelen! állás szerint amit írsz.(már ha adunk a gyertya formaciokra). 1.22 fölé vissza hoztak - ami egy vicc is lehetne, de annak szar. H4 gyertya abszolúte fordító alakzat, napos gyertya jelen! Formájában még inkább. Dollár indexen meg lehetne a “B” csak ott is az a bajom hogyan néz ki a napos gyertya....(?) Hétfőn hó vége, USA banki szünnap+ egy csomó adatközlés ami még beleszólhat. Dunsztom nincs. Kivarok.
Ha jól számozom,akkor 1,2265-ről lement egy 5 hullámos esés.Ez remélhetőleg a sz.vadász által is említett dollár fordulat első impulzusa lehetett,aminek korrekciós 2 hulláma 1,222 környékén véget érhet ideális esetben.Párosul ehhez egy fej-váll szerűség is 1,223 körüli vállal.Remélem nem tévedtem ebben,mert immáron dolcsi longban vagyok.Ellenvélemények?
Nem az én héten az biztos... Jó belépőkről lemaradtam, az eddig egész jól működő skalp technikámat pedig ki mínuszolja.... Érik egy nagyobb szünet ismét.
Megy ez szépen már ami a szinteket illeti de az időzítés mint az ökörhugyozás. Nem csinál semmit majd egy M15 gyertyán megcsinálja a nap mozgását..... Ahh.
USDTRY: 9 hónapja néztük hetesen. Jelenleg tetőzés alatt állhat, ~8.14 illetve ~8.0 a két jelzés értékű szint h4-en, amit impulzívan letörve 7.5 - 7.0 körüli esésre lehet spekizni - odáig lehet korrekció is az esésből. Ha az esést ABC jelleg helyett szerkezet nélküli töretlen szakadásnak látod 7.5 körülig pl. napos grafikonon, akkor a sárga zóna közepe valószínű, hogy elérhető, opció, hogy a pirosa vonalat is töri, azt mjad ott kell értékelni, ha valóban elindul.
Sziasztok, a Bitcoinról szól a poszt, de írtam röviden a dollár
indexről is. A linkelt képen pedig a dollár index még április elejéről rövid kommenttel.
Elérte az utolsó aljról húzott napos emelkedő trendvonalat... Ezzel összhangban dollár indexen az utolsó csúcsról húzott ereszkedő trendvonalat. Ezek törésével nagyobb kép is változik.
EUR/USD