Én 1.1310től tettem be short megbízásokat, igazság szerint ha gép előtt lettem volna, az 1.1310et kihagytam volna, de ez van :) Ha beragad, akkor a swap nekem dolgozik legalább. GBPUSD-t is figyelgetem, meg az USDJPY-t, de még mindkettőnek van hely lefelé
Egy csomó szint jön 1.1450 ig ahonnan fordulhat(na) csak egyelőre péntekig (persze a szinteket se érte el)nem látszott semmi jele egy fordulónak. Szép lángos a hetes gyertya. Nem oberbought... Szoval mehet. Longba itt már nem ugranak be, short meg picit korainak tűnik meg swap mellett is.
NFPnél kb mindíg ugyanez a menet... De kamatdöntésnél is. Mindenki tudja hogy nem lesz emelés, mégis meghúzzák... Amúgy kb 1 hete prognoztizálható volt a kitörés az 1.1340 - 1.1400 közti szegmensbe. Nekem az első short megbízás 1.1315nél bekattant. Annyira nem vagyok ideges, majd jövő héten visszahúzzák (vagy nem) :)
Jó kérdés... Ezen pörgök most én is. 1.1317et ugyan törte, de olyan, mintha elfogyott volna a lendület, D1en a 200 napos mozgó megfogta ugyanúgy, mint márciusba. Meglátjuk...
Ja. Ha a legutóbbi, pár napos foglalkoztatási adatokat nézem...(ami elég gázos lett) akkor símán. De ne feledd , mi a tippelgetésről a véleményem. Attól hogy néha bejön, még nem lesz guru senki sem. :-))))) Vak tyúk esete.
Usdjpy esetén a +swap irány a long, úgyhogy én kötés esetén csak longban gondolkodom, így akkor sincs baj, ha beragadok. A 107 simán benne van a pakliba...
EUR/USD