Nálam még 1.1340 - 1.1350 beleférhet határesetben. Ami viszont biztos, az az, hogy 1.1372 törésével tényleg képbe került az új alj, mint lehetőség. Azaz az 1.1200... hmm.. a 3 nappal ezelőtti longkitöréshez képest 180 fokos fordulat. Kiváncsi leszek a jövő hétre... Mindenesetre nem léptem be semelyik irányba. Ami viszont jó hír, az az, hogy eddig jött a setup. Aszerint lassan kéne fordulni (eddig semmi jele), mert a fel kör után kellene jönni az új aljnak. Mindenesetre kiváncsian várom a jövő hetet... tudod, mi jön a shortos hét után :))))
Nagyon gyászos... a most zárodó H4 gyertya könnyen egy fordulós gyertya lesz... benne van hogy innen lefordul új aljra 1.135x-1.134x-1.132x(?), de hogy onnan még ma hogyan jön vissza 1.1450-ig??már ha hetes zárót nézem...(?) két nap iszapbirkózás után...70 pip lefelé 100 vissza hát nem tudom. persze nem csak ez a forgatókönyv van a középtávú folytatásra szarvasvadász tarsolyában úgy sejtem van több forgatókönyv is csak mindent a maga idejében...
Az irány csak tipp pillanatnyilag. Viszont elkezdtem nézegetni a yen-t, mivel elhangzott hogy előre vetíthet. Ott is van minden irányba utaló jel, szóval okosabb nem lettem :)
EUR/USD