Megnéztem a mai naptárat, az USA adatok becsült szintje elmarad az előzőektől. Ha a becsült érték bejön, akkor funda alapon vizsgálva lehet hogy kap egy impulzust fel...
Amit beírtam fibo szintek.... Csak telefonon nem tudom mennyire pontos... H1n rohadt nagy felhő van előtte 1.1430 ig.... Igaz naposon csak 1.1420 ig...
délutáni amerikai adatok...s egy FOMC tag beszél... meglepődnék ha addig kibírná ez a háromszög...(nálam délután 13 körül elfogy, ha addig lefelé nem tágítanak rajta) nagy képben a long folytatását várnám felfelé kitörésse 1.1450 minimum.de ez egy dolog.
Kihogyan rajzol... :) Nálam már teszteltük mai nyitásban az eddigi(1.15+-ról indulÓ) esés felső trendvonalát... S van egy másik alsó vonalam amit a tegnapi mélypontról húztam(éppen ahhoz tapad az árfolyam. Nálam már ez a kettő ad egy háromszöget... Ha felső vonalat törné fölé zárna akkor nálam indulhatna a korrekció, mely a mai zárásban minimum 1.1450 felett kellen zárjon a long remények életben tartására. Ha az alsó vonal törik akkor még mindig ott egy másik alsó lassan ereszeked vonal ami a korábban megrajzolt ékhez tartozik nálam ...kb.: most idősíkon 1.136x körül...még innen is fordulhat, h longba menjen... Ha 1.1330-ig vagy alá megyünk akkor egész másról szól a történet, s a long kitörés csak olyan huncutság volt(dollár index szerint ez is benne van erősen)
Eddig valóban semmi. Én most kezdtem nézni. Azt hittem, az éjszaka mozgalmasabb lesz USD fronton. M30 on van egy 3szögem egyenlőre, D1-en a növekvő csatorna bőven életben maradt, a mai alja kb. 1.1340 környéke (telefonról nézem még), H1-en tegnapról behúztam a trendvonalat, az egy csökkenő csatorna ami 1.1350 felé mutat. Per pillanat ennyi. Őszintén szólva olyan érzésem van, mintha ki akarná oldalazni a kitörést 1.16 irányába... én pillanatnyilag legalábbis nem látom ennek jelét (ez természetesen nem jelent semmit). Az M15-ön látszódó 3szög az egyetlen halvány remény arra hogy egyálzalán 1.14 fölé csússzon...
EUR/USD