A nehézségek ellenére nem szabad hagyni, hogy szétszakadjon Európa - hangsúlyozta a német külügyminiszter pénteken Wolfsburgban, miután megbeszélést folytatott szlovák kollégájával, Miroslav Lajcákkal. Sigmar Gabriel szerint az
Nem is szeretnék az ügynököd lenni és az ügynökségedre sem tartok igényt!
Amíg ügynökösködsz addig lesz rá válasz is! Majd az is kiderül kinek dolgoztál!
Aki ennyire hülye mint a német külügyminiszter, aki még most sincs tisztában azzal, hogy Európa többezer éve óta szétszakadt már! Neki csak a gyarmatok elvesztése jelenti Európa szétesését!
Én meg várok még legalább 9 évet, hogy elmúljon az a sok nyöszörgő, aki szurkol egy ország bukásának!
Csak nehogy azt kapjátok, amit most adtok ennek a "rendszernek", mert megérdemelnétek, hogy képesek voltak várni egyesek, addig amíg az agysejtjeik számát a megfelelő szintre csökkentette az Orbáni politika!!
9 év múlva az újkori liberalizmust egy újkori muszlim Európa foglyaként lehet keresni a térképeken! Mindenki rohangálva keresi az országát, amit a liberalizmus feláldozott az emberiség megmentése tárgyában!
Már most is tetten érhetők, azok akik hazátlanok! Van egy országuk amit szeretnének Európának nevezni már, de lehet, hogy tíz év múlva ár az Európa szót is büntetés terhe mellett használhatják a hazátlanná vált európaiak! Így kisbetűsen!
maradjunk inkább abban, hogy az "oligarchikus kollektivizmus" platformján állnak, amelynek persze van internacionalista és nacionalista verziója is + a piaci elemek és az egyéni szabadsághoz fűződő viszony tekintetében is vannak árnyalatai
Figyu en megertem ezeket a reakciokat, ha en is egy ilyen impotens ellenzeknek szurkolnek es latnam hogy milyen luzerek, tuti en is igy reagalnek, indulatbol, ervek nelkul, csapongva... peace!
Figyu en megertem ezeket a reakciokat, ha en is egy ilyen impotens ellenzeknek szurkolnek es latnam hogy milyen luzerek, tuti en is igy reagalnek, indulatbol, ervek nelkul, csapongva... peace!
En csak jobboldali konzervativ vagyok. Nalad mi a helyzet? Leirhato milyen platform az akik annyit tudnak hogy "minden rossz amit a Fidesz csinal"? Mindezt termeszetesen zsigerbol... :)))
Spongya vajon mi a faxért aggódik? Talán Orbán egészsége miatt, vagy hogy ha már bejutott, hogy jön ki a seggéből... ??? Persze tőlem akár maradhat is...
"Európában nem elég, ha két-három nagy ország összefog, minden
tagállamnak azonos elképzelésekkel kell rendelkeznie a kontinens
gazdasági, politikai és kulturális fejlődéséről - hangsúlyozta a német
külügyminiszter."
Ja, persze! A lakosságbetelepítés kapcsán megtapasztaltuk, hogyan értelmezik ezt a németek a gyakorlatban: ők egyedül eldöntenek valamit, a többiek meg értsenek vele egyet, hajtsák végre és ha nem tetszik, amit kitaláltak, akkor lejáratnak, szankciókkal fenyegetőznek, kényszerítenek.
Európa szétszakadása miatt aggódik a német külügyminiszter
Ugrás a cikkhez