Szóval: altcoin-ok. (Lassan érdekesebb téma lesz, mint maga a Bitcoin.) :) Van is egy konkrét kérdésem... ismeritek-e ill. használtátok-e már ezt a walletet?
A Ripple-nél 2017 májusa óta levan kötve 55 millárd db a 60-bol és havonta 1 milliárd elvan adva a piacon... Ezt rajtad kivűl már szerintem mindenki tudja :)
Ezzel az írással arra reagáltam, hogy állítólag nagyon olcsók a cryptok. Berakom ide is a saját véleményemet, amivel nem biztos, hogy a birkák egyetértenek. Ez nevetséges, egy számítógépes jel a bitcoin is meg a többi.Ez olyan,
mint mikor a füzetbe behúznak egy csíkot (fizetsz érte 15 ezret), a
füzeted legyen egy ún. pénztárca. Amit régebben írtam megvalósult,
boldog boldogtalan, akinek van egy talicska pénze, összedob(at) egy
cryptot, jó kis reklám, aztán az őrültek meg milliárdossá emelik. Nézd a
ripple-t, satoshi jócskán lemarad rosszul taktikázott, hiszen azt
gondolta, keveset kell belőle létrehozni, így hiány lesz a piacon és
száguld majd az ára. Okosabbja észrevette, hogy a birkák azt sem tudják
mit vesznek, nem kell itt szerénykedni. Bepötyögünk 100 milliárdot,
zsebben marad 60 milliárd, így 60%-ban vagyonosodhatunk. És íme, a
semmiből kibukik egy újabb cryptomilliárdos, a saját centralizált
bigyójaival.Jó satoshi sem fog éhezni egy darabig a közel 1 millió
BTC-jével(+casch, meg gold), ha még meg van neki. http://www.portfolio.hu/vallalatok/ez-mar-hihetetlen-gazdagabb-egy-kriptopenz-alapitoja-mint-zuckerberg.4.272719.html
Erre vannak kitalálva a cryptok és semmit nem fognak megváltoztatni, csak a milliárdosok ranglistáját. Paraszti gondolkodással a cikkben félreérthető a számítás, mivel a 60 milliárd nincs a piacon így annak az ára 0. Majd ha beöntik azután lesz reális a kép, ami a cryptóknál kifürkészhetetlen.
Visszatérve arra, hogy alul árazott-e a Ripple: https://www.portfolio.hu/vallalatok/ez-mar-hihetetlen-gazdagabb-egy-kriptopenz-alapitoja-mint-zuckerberg.272719.html Innen csak duplázik egyet a XRP és Bill Gates mehet a sunyiba, mert lenyomta a vagyonát egy 0%-os piaci részesedéssel bíró cég tulajdonosa. Nem beszélve arról, hogy ha bekövetkezne, amiről itt is szó volt, hogy 3 számjegyűre ugorna "egy hírre" az árfolyam, akkor a srácnak hozzávetőlegesen 20x akkora lenne a vagyona, mint a jelenlegi világ leggazdagabb emberének... Ezek csak a száraz tények, amit azért jó ha az ember tud, mielőtt 3 dolláros Ripple-be kezdi pakolni a vagyonát...
hogy legyen valami pozitívum is: blockchainből rendben hazatalált az utalás (btc) még nyári vétel és regisztráció. 19.500 felszámoltam mindent és utalásba tettem. sajnos ültek rajta 2 hétig, de egy levélváltás után már másnap küldték az igazolást, + 3 nap után már itthon is volt a pénz. Sajnos mindenhol lehetetlen most beregelni és verifájolni magadat, és nem is látni ennek a megoldását. Kraken kb 40 napja húzza a tier3-at, ami eléggé aggasztó. sovány vigasz, hogy addig lehet kereskedni. de egyenlőre azért nem utaénám be minden vagyonomat, amíg nem tudom, hogy ki is lehet majd venni. bitstamp 2 hetet kért és ott addig beutalni sem tudok
Egy évig még nem tartottam kriptot náluk, de 4-5 hónapig már igen és nem volt gond vele. 25$ fee csak a kiutalásnál van, nem vásárlásnál vagy visszaváltásnál, csak ha kiutalod az oldalról a pénzt. A magas spread (pl. BTC most 16100$ -16366$) az egyetlen gond velük, meg picit magasabb az árfolyam is, de ez visszaváltásnál az előnyödre van. Eddig nekem ezzel a céggel nem volt semmi gondom és ha a kriptopiacon nagy esés van, akkor itt könnyen ki lehet használni. Én is kipróbáltam a p500-at, de ott a kisebb spreadek ellenére használhatatlan a határidő miatt kriptora, etoron ki tudod ülni míg visszamegy az árfolyam.
Bocs, ezt csak most láttam...Bármeddig tarthatod, de némely terméknél van daily, weekend fee, bár kriptoknál nem nagyon, csak ha shortolsz, azt hiszem...Minden withdrawnál van 25$ fee. A spreadek változóak mindig, elég nagyok, ha nagy a volatilitás, akkor még jobban kinyílik az olló.
Ethereum, Ripple, Dash, etc.
https://www.myetherwallet.com/