ezen komolyan agyaltam már én is - mármint hogy annyiszor beszéltünk róla akkoriban, hogy később be is következett.. és sajnos az is bekövetkezett, amire itt a fórumon szinte senki sem számított... most már valamilyen szinten velünk is marad !
emlékszel amikor 2 Ft alatt poénkodtunk, meg reménykedtünk hogy Andy beszáll az EST-be ?? majd tavaly október 14-én egy csendes vasárnap délután ez meg is történt ! majd rá három hónapra szintén vasárnap délben jön a hír, hogy már nincsen Andy közöttünk...
Nyugodj Békében Andy Vajna ! Nagy alkotásokat hagysz magad után hátra ! Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen sok sok szép filmet köszönhettünk neked ! Leslie Mandoki mondta a mai nap azt, hogy: " Sokan azt hiszik egy üzletember volt, pedig művészember volt!" ! . Jó lett volna, ha még pár évet adnak neked az égiek, mert akkor még több filmet csinálhattál volna még számunkra, amik Magyarország jóhírét viszik szerte a világba ! BÉKE PORAIDRA !
Mielött oktatsz ! Ez egy vélemenyilvánító forum ! Nem pedig egy gazdasági napilap !!!!!!! Olvass mar utana itt a pf en,mit jelent az ha valaki forumozik !!!!! Mielött oktatsz !!!!!
"Olvasha a híreket ha tudtak előre,hogy menthetetlen hosszan tartó betegsége volt,akkor ezt kihasználva szépen megetették a kisbüfiket. Nem szép dolog."
Én már akkor is azt mondtam hogy jön AV de a cég a vőé lesz! vissza lehet olvasni! én tudtam hogy öreg ember ezért egy induló tőzsdei céget nem szabad rá alapozni de amint látom nem is alapoztak rá, ő csak reklám volt! :)
Eddig azzal dicsekedett,hogy maga mondta elsonek,hogy Andy papa jon.Most a halala bejelentese utan mar a Tiborcz jon az egyebkent az Appeninn be ment de latom szektaban mar Lolo jon. Ez egy soha veget nem ero tortenet lesz.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))