2016 május 4-e előtt nem volt semmi különös, aznap pedig pár rv kereskedését leállították. Volt amelyik pár hónap múlva jött vissza, volt amelyik azőta sem (KEg)
én kötvényes vagyok 5 millioval,no vettem még részvényt ,1 millioért most ér a részvényem 6 milliot máris 0 ában vagyok ,érti ildiko ??ez csak egy példa,a francot érdekel már hogy mi van és mikor kapok részvényt összel vagy akármikor.de tudok több olyat aki már rég ,nem is egyet aki hülyére kereste magát evvvel és kötvényes,hahh
Nem lesz itt semmi különös. Te is írod hogy nem lesz 50% a rendes közgyűlésen. Nem lesz. 10% volt legutóbb is, most is annyi lesz valószínüleg. A megismételtre viszont elkészülnek, elfogadják, közzéteszik ápr. 30-ig. Nem lesz itt semmi látnivaló. Annál érdekesebb hogy mikor jönnek az új papírok...
maga sem müködik szabályosan,hajrá fidesz,orbán elmondta bünti lesz,vigyázzon mindenkit meglehet találni és jönnek a hamis tanuk is,pénz beszél kutyaugat .meg hát az egy tál lencse meg hát 30 ezüst pénz,a setétség csattogtatja ostorát és nem veszi észre senki.de semmi sincs örökké
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))