Azért néha nagyon tudlak kedvelni, néha meg felrobbanok tőled. Szerintem mi olyan se veled se nélküled kapcsolatban élnénk. Olyan igaz szenvedélyes kirobbanó ...partykat nyomnánk:).
Azt figyeld melyikkel van egy lakásban Egy felszámolásossal és a végelszámolás is volt ott, azóta azt törölték a cégjegyzékből Van a házban még egy IT cég a Szániland, de ott nincs megjelölve a lakás
Érdekes a Paint and Print Hungária Kft. f.a. Is oda van bejegyezve..... És az Invest Pró Kft v.a is ott volt A többi emlegetett véletlenül sem abba a lakásba csak a Minnnetonka
ami miatt szerintem lehet valami hogy csináltak egy másik fórumot és a többi gyakori név ott csoportosul...szóval elkezdtek foglalkozni vele az emberek és szerintem sokan belőlük vették az esést eddig, csak tűl büszkék hogy bevallják vételnél, kivártak, amíg tutibb a talaj, nehogy beégjenek. ez a félelem a beégéstől sajnálatos itt, de jelen van a kárörvendés, ez van. naszóval lesz itt valami mert egyre inkább téma a cég itt a fórumon. ha más nem, szétspekázzák a srácok, csak résen kell lennünk, nehogy szárazon farba túrjanak :P
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))