apropó.. valamiből kifizették a nav moratórium alá nem eső követelését, és a BÉT-et is, szóval szvsz vmi van a háttérben.. "A Társaság a csődeljárás során rendezte a NAV moratórium alá nem eső, csaknem 69 millió forintos követelését."
sztem számolnak vele, a cikkben is le volt írva, és most arról megy a vita, hogy egyáltalán jogos-e a nav ezen további követelése (miután nem jelentkezett érte be amikor kellett volna!), ha nem nyilván addig én sem fizetném ki..
GABBO
hétfő, 17:58
A múltkor kib@sztam az EST Médiát 48 eddig szuper döntés volt. Ezt 3 x lehetett volna 300 felett 3 X elb@sztam. Ha jönn lóvém olyat hígítok mint állat. jöjjön már a hír!!!!! 00válasz erre
az 50-es 100k vétel az elejétől bent volt, 11:30-kor jött be + 50k vétel 51-re ami végül szintén 100k lett arra számítottam az utsó pillában kiugranak (vevő csalogatók), de nem, megvették...
amennyiben "csak" pénzről szól a nav fellebbezése, elképzelhető egy olyan win-win döntés, hogy ha megkapják a 68m-et (a teljes követelésüket), akkor nem fenyegetőznek tovább felszámolással.. de szvsz ebben a helyzetben, NEM lehet automatikus felszámolási eljárás az Ítélőtábla döntése - feltételhez szabott döntésre számítok...
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))