Persze hogy kétesélyes, eddig is ezt írkáltam én is. Sokszor van hogy valaki vágyvezérelt gondolkodással valamit elutasít, aztán rájön hogy hoppá. Például vígan nyomták a visszafordított felszámolás elméletet, eltekintve attól mi is van a BÉT Szabályzatban.
Sejtem, mit érzel most. A múlt héten velem is megesett ez a hihetetlen érzés. Pillanatra le is dermedtem. DE!!!!! még aznap este kiakasztott ex az erőszakosan nyomott véleményével. Viszont érdemes rá odafigyelni, ha a valóság talaján akarunk maradni. Csak bosszantó, hogy mindenkit meg akar győzni. Valaki az este leírta itt valahol: Kétesélyes az ügyünk. És tisztán hit kérdése, ki mit vall.
nem, nem bántottál meg, sőt sajnálom hogy átpártoltál oda, ha volt szemed, érezhetted hogy szimpi voltál eddig is csak túlságosan elmentetek egy irányba, itt meg próbálom tartani az egyensúlyt ha ex az, akkor ő a moderálások 90 %-a szubjektív, nézd meg más topikokban szirre-szarra mennek a felfügék, kitiltások sok esetben jogosak a tiltások, de vannak akik erősen visszaélnek vele ( a "hatalom" mégha ilyen picike is, sokakat megrészegít) ha valakiknek nem tetszik a hsz-e, máris dobják személyeskedés, trollkodás címén, innen is nagyon sok emberkét ki lehetett volna vágni ilyen címszó alatt, de nem tettem (pedig jópár klón is repülhetett volna) egyébként nézd meg odaát a 667-est, ilyen mocskos beszólásért nemhogy egy egynapos felfügét nem kapott az illető, de senki rá se szólt hogy na haver, ilyet azért nem kéne lore, azért én örülök ha továbbra is írsz ide is, oda is, de ne egymást ekézzük már.. hiszen a céljaink közösek, eddig is azok voltak
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))