És félmondatokban nyilvánulsz meg. Ezzel is mit akarsz? Én találjam ki? De hisz nem is vagyok rá kíváncsi! De minden mondandóra reagálsz, és átveszed a szót. Nincs ez rendjén.
Miért vetted magadra? Ki mondta, hogy rólad van szó? Àltalànossàgban beszéltem, viszont Nord hívőkben tegyél egy próbàt, mert az akàrkibe Te is benne lehetsz.
na jó, de ez egy beszélgetős fórum. De TE nem beszélgetsz, hanem kinyilvánítasz. És kész. Kötözködsz, más szóhoz se jut. Ja, és csak arról lehet beszélni, amiről TE akarsz. Csak Te tudsz mindent. Rendben van ez így?
Nekem nagyon nem tetszik a moderàció itt nem fogok sokat ide írni. Kemény kézzel kell sajnos csinàlni Kata, mert tessék, ilyen cirkusz van belőle àllandóan. Nàlam a Nordban ilyen elő sem fordulhat, rakosgatnàm ki a fesztivàlozókat 3 napra. Ez így nem működik, hogy a részvényesek nem tudnak beszélgetni.
Ugy látom megint unat kozol. Ezért a szarkeverésért nem kell ide jönni. Rajtam múlna kiraknálak innen míg nemlesz lezárva az est ügye. Menj vissza oda ahol eddig is voltál. Vedd tudomásul nem KELLESSZ ie!!!!
Már megint leálltok vele vitatkozni. Ne foglalkozzatok vele,ne reagáljatok rá semmit!! Írogasson magában,egyszer megunja és lelép innen ;-) Múltkor is Engem tiltottak ki miatta személyeskedésért,ami rá ugyanúgy vonatkozott. Ez van valaki nagyon favorizálja. Én már nem foglalkozom vele,csak mosolygok Exikén :)))))
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))