Megint olyan állításokat közölsz aminek semmi alapja nincs. Nincsenek információid arról, hogy mi van a csődegyezségben - amit mellesleg a hitelezők túlnyomó többsége elfogadott és - barátod a 0,4-es Nav kivételével - nem fellebbezett meg. Attól lesz fizetőképes mert kifizette a moratórium alá nem eső tételeket és a jogerő után teljesíti az egyezségben vállalt kötelezettségeit. Valaki más pedig azért tólt be helyette 5,7-et mert - ellentétben azzal amit korábban rendszeresen állítottál - szabályszerűen jártak el és nem a csődvagyon terhére fizettek, hanem másvalaki - egy másik hitelező - a saját zsebére. De elfogadta mert nem fizette vissza és ha visszafizeti veled is megteheti ugyanezt és a pofádra mászhat. Amatőr!
Sokáig én is így gondoltam, be is védtem exet csak az a baj,h nem csak ex írásait kell átugrani hanem oldalakat közben elveszik a lényeges információ. Az,h van rv-je valakinek vagy nincs ehhez semmi köze. A forumot nem meggyőzésre hanem vélemény cserére kell használni. Tudjuk ,h mi ex álláspontja. Az ön "beteges " írásai is sokszor több mint kellene de azok a dialógusok nem probálnak befolyásolni senkit sem, konnyen atlehet ugorni rajta.
Nem értek veletek egyet.Engem nem zavar.Ha vkinek az írása idegesít már ugrom is át.Amúgy sajnos sok igazat ír ex,mégha nehéz is belátni.Nem jó mindig a rózsaszínű ködöt látni.Ja,és van részvényem,nem kis értékben.
Felhivnam a figyelmet, hogy ex magara maradt. Nem kapja a pluszokat. Jelenleg mindegyik hsz-a + oldalon 0. Mit jelent ez? Bevasaroltak a csapattarsak, s mar nem tamogatjak? Egyebkent ezt problemanak, hibanak, figyelmetlensegnek erzem, mi a hitelesseget szamomra gyengiti. Tessek jobban odafigyelni a reszletekre, kulonben, legkozelebb nem lesz olyan hatekonyan hasznalhato a kollegina...
Másoknak sem kellene beleállni a vitába Exel. Akkor talán újra egy normális fórum lehetne. De addig amíg leállnak vele harcolni,ez fog menni a végtelenségig. Csak rajtunk fórumozókon múlik!!
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))