Üdv. Igazából az iratok (ügy )ugyan abban az állapotban lesznek mint az egyezség jóváhagyása után a nav fellebbezésekor. Ezért írtam,hogy innentől a BÍRÓSÁG dönt. Tehát a 15 nap letelte után II fok döntése. Ez mind SZVSZ !!!
én nem vagyok benne biztos, hogy fellebbeznek. nincs jelentősége, hogy a nav a listán szerepel-e vagy sem, nem vizsgálták a körülményeket ugyanis. annyit ítéltek, hogy a vagyonfelügyelő ebben a stádiumban már nem módosíthatja a listát. Másról nem szólt. a 15 nap majdnem biztos, hogy nem telt le, bár nem tudjuk, mikortól számolható. 9-én már ketyegett az idő, az biztos.
Látod, mi legalább véleményt cserélünk,de van akinek csak minuszolásra telik. NEKI is szép napot. :-) Bohócokkal nem foglalkozunk. Ha érdekelne akkor elmegyek a cirkusba. :-)
Elnézést,hogy beleszólok,de itt már semmilyen infók nem lehetnek ! Biztos vagyok benne. A FÜGGETLEN BÍRÓSÁG ELDÖNTI,HOGY JOGILAG MI A HELYZET ! Ha valami olyan + vagy - hír lehetne a háttérben akkor már 100 forint felett vagy 10 forint alatt lennénk. Itt már senki nem szólhat bele szerintem ! A BÍRÓSÁG DÖNT és így helyes. UFFF !
Itt is, ott is, amott is...ahol speka van. Úgyis megmenekül a cég, az a pár ezer darabom teljesen jó lesz duplázásra, ennyi a célom, de nálam Nord a fő projekt. Unaloműzésnek vettem. :)
ŐSZINTÉN kívánok mindenkinek szép napot. Mindkét "oldalnak". Nekem az van. Legyen nektek is. Figyu-te itt (is) vagy ?? Mondtam én,hogy független a BÍRÓSÁG !!!! :-) :-) :-)
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))