Szerintem ha jók az infóid, akkor nagy hülyeséget csinálnak, hogy nem engedik át a céget a ner lovagok kezébe. Én azt gondolom, ez az egyetlen járható út. Széllel szemben nem lehet pisálni. Én bízom benne, hogy nem jó az infód, vagy megjön az eszük.
Na ezzel én is így vagyok... sajna csak 27 Ft-nál vettem azt a párat amim van... én addig jó vagyok... de ha kell hát vesszen. Kitartás, mert kell a csontváz cég is a mai magyar tőzsdén... sokan tartanak ide, csak ki kell bírni... az új tőzsdeszabályzat meghozza az eredményét idén nyáron SZVSZ.
jaj, a ciculit ne is emlegesd mindig venni akart, csak nem kapott, mert mindig lejjebb állt, mint ahogy tervezte nem volt pénze, vagy nem mert venni, csak szájhősködött
márpedig azért az bíztató ha ekkora range-ben gyűjtenek és nem +/- 10 forint sávban. tehát a 30-60as begyűjtők azok nem 10 forint haszonért teszik ezt. fogalmam sincs mi jár a fejükben mint célár, de biztos hogy megyünkm ég 60 fele és akkor realista elvárásom volt úgy gondolom.
http://keptarhely.eu/view.php?file=20180215v00nlsse.jpeg na ezt hamarabb is megnézhettem volna. le lehetett volna szépen kereskedni, persze mindig utólag okos az ember. ez alapján ha 32-34 elesik, na AKKOR kell aggódni. persze nem jó nézni olvadni a pénzt, de a forgalmi adatok önmagukért beszélnek. Felfelé vételek nagy zöld forgalmi napok. lefelé csökkenésben kis piros forgalmi napok. bocs srácok. igazából van hitem, de csak azért mert ezt a bukót nem akarom elhinni és realizálni. de ez alapján még nincs is miért aggódni. egyelőre. ezt megnézve ez gyűjtés 30-60 között.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))