Pontositom a az uj rv db számot mielött beleköt ,kedves Hölgyem. 53 636 610 db. marad vagy nem marad nem tudom , Egyébiránt a Cégközlöny ügyben elöször értünk egyet. :-)
Tiszteletem ! Colop úr nak sok sok jövöbeli tökét és jo egészséget :) Érdekes volt latni a reggeli könyvet azt hittem rosz részvényt nézek , szerintem jel volt valakiknek vagy egy hobortos broki unatkozott ... Szinte minden piros a mai nap Tartás , kitartás
Manopi is ezt irta korábban, kérdeztem Öt, honnan vette ? azt irta kiszámolta. Most a jogász is megerősitette. A a soron kivüli döntés az a törvény szövege.
nekem nem mindeggy,mert nem szeretem a zavaros vizet,nem látok át,rajta,,ezért kiöntöm,tehát a fény sem szereti a sötétséget ,nem a tulajdonsága ezért megvilágitja és lön világos,
hát ezek a mutyizások,fideysz mondja ne mutyizzanak ök mutyiznak csak igazán,persze mert ök akarnak mutyizni azért ne mutyizzon más orbán ne tözsdézzenek a magyarok persze mert ö és pereputtya akar tözsdézni
Nekem mindegy, hogy ma, vagy dec elején. Az nem mindegy mekkorát ugrik erre és hol áll be a következő szintre. Az biztos, hogy képes izgalomban tartani, hogy nem tudom mi fog történni :)
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))