NADEHAMÁ 100 LESZAÁRFOJAM akó nemFOGLYÁKELANNI MEEE akó lyelentikBE HOGY viszavesszik a SZIGETET ÍSMÍG SOKJÓDÓGOT csinának szerinted van rejalitása ANAK HOGY 1 ÉVENBELLŰ viszamenek a prÉMIUM katekóriába azé téged kérdezlek MERTEMÁ RÉGóta köv-ete-ed a papirt ÍS LÁtom ÉRTŐ IS HOZÁ
Nem sokk lehetőség maradt te is látod, vagy csőd és vége de akkor takarodik a tőzsdéről vagy innen 10x,
én azt gondolom ezek nem akarnak eltűnni ezért inkbb a 10x gondolom.
Politikai kapcsolatrendszerük az MSZP-hez kötődött, ezért most állami pénzeket nem tudnak ellopni. Sajnos csak olyan tevékenysége van a cégnek, amely veszteséget termel, vagyis jobb, ha nem csinálnak semmit. Viszont akkor előbb-utóbb felmerül, hogy miért is vannak. Na ezért kell, hogy manipuláljanak a részvények névértékével, darabszámával. Ez az egyetlen lehetőségük maradt. Nem értenek semmihez, dolgozni nem akarnak. A beragadtak most szervezkednek, de - ahogyan mondani szokták - ebből sem lesz már énekes halott.
Erősen kezdem azt feltételezni, h.
1. az estmédia vagy eltűnik a bét-ről (csőd, megy a moslékba),
2. vagy humet-nutex jellegű "átalakuláson" fog átmenni,
magyarán ahhoz h. vki pénzt, tőkét rakjon ebbe az egészbe,
a jelenlegi rv.számot annulálni fogják egy még drasztikusabb névérték manipulával + rv.szám osztással + árfolyam felszorzással. A Sziget esetleges visszapakolását ilyen feltételek mellett tudom elképzelni. A rv.-t meg átnevezik sziget.hu -nak.
Állóháború!
Értelmezése: Kialakult frontvonal mentén hosszabb ideig áttörést nem eredményező hadműveletek, melyek többnyire az erőviszonyok kiegyenlítettségéből adódnak. Az állóháború során a hadviselő felek hosszú távra, erősen kiépített védelmi rendszerei állnak szemben egymással.
Szvsz aki ide írogat azok nagy része egy hajóban evezik, gondolom te is. Én csak játékpakk-kal figyelem azz itteni "eseményeket".
Továbbiakban a hülyeségeket hagyjuk az arra illetékesekre (marsi-marcsi, manóka-mónika, célár stb.). :)
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))