Kicsit pontatlan, de legalább összefoglalta a lehetőségeket. Gondolom azért nem tudtak megegyezni, mert a NAV valószínűleg tényleg elcseszte az igénybejelentést és már csak a "pártatlan" bíróságban bízhat. A vagyonfelügyelő meg biztos benne, hogy igazuk van ezért nem enged. Már csak azt lenne jó tudni, ha felszámolnák a céget lenne-e annyi pénz, hogy a NAV-ot ki tudnák-e belőle fizetni. Mert, ha nem akkor nem tudom miért erősködik a NAV...
Mindenki nézzen magába,mit gondol őszintén. Én azt találtam, hogy azon kívül, hogy pontatlan a cikk ( a NAV a fellebbező is) egyébként ugyanazt írták, amit az EST is a közleményekben. Kicsit más sorrendben, hurrá hangulat nélkül. De jól összefoglalta a cikk a helyzetet. szvsz. Eddig is tudtuk, hogy lehet negatív kimenet. Csak most leírva is láttuk...
Elég felületes a cikk, felesleges emlegetni titokzatos hitelezői fellebbezést és NAV kifogást. Pontosan tudjuk, hogy a NAV fellebbezett, majd kifogással élt amiatt, mert a vagyonfelügyelő törölte a hitelezők közül.
Est Média