Értem én, hogy mindenféle egyéb szép és jó lenne, de azért maradjunk kicsit a földön és próbáljunk reális képet alkotni arról, hogy milyen ágazatok is mozgolódnak a háttérben aminek van értelme idejönni.
Szerintem is. Jobb lenne inkább valamit gyártani. Fizikailag. Amire van igény és kereslet, mint például a latex búslakodókra, vagy az IKEA-s művirágokra :D :D
Tökéletesen egyetértek. Egy széljárás megváltozik. 6 nap alsó limit. A piaci működési viszonyokhoz tendáló tevékenységre van szükség. Az adja az értéket.
Szerintem engedjük el ezt a MW média vonalat. Amúgy se lenne az nekünk jó. A papír alapú neres megyei lapok ideje lejárt. Választás előtt fontos volt, de már a döglött lőtéri kutyát se érdekli és 2022ig nem is lesz jelentősége.
Látom azért komoly várakozásaid vannak :) ... Én első körben elégedett lennék egy vegyes média portfólióval is ha mindenki bedobja ide amije van. De ha neked lenne igazad annak is tudnék örülni.
Beszéltem jó emberekkel TV2. Nem lesz média, se ML. Ezt a vonalat ki lehet zárni. MW biztosan nem lesz itt. Erre a nyakamat ráteszem. Ezeken én is meglepődtem. Vagy igaz, vagy nem. Egyebet nem tudok.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A