Arra is jó ez az időszak, meg az a pár milliós nap ami volt, hogy a tényleg 2-3 forintos évek óta tartós emberek, mint sobadi, ki tudtak szállni iszonyat haszonnal és nem fogják lassítani a későbbi emelkedést. Így gondolom.
Ha itt hetekig tartó ralli lenne, akkora lenne a sztori, egy pár napig engem sem érdekelne miért van, csak a kilövés. Pár napos szekta buli, kettőig sem látnánk :)
Nagyon jönnek a dolgok amit Scs írt. Ez igaz. És az is eddig, hogy senki nem hallott még az est médiáról. De hamarosan csak kiderül. Az opusban én sem láttam, hogy a mw szóba került volna. Szerintem odáig el sem jutottak az olvasásban. Most kicsit fellélegeznek az árfolyam láttán, amit nem is csodálok.
Nekem azért van zabszem a seggemben, mert még most is két út van a médiabirodalom előtt. Megy az egész a nonprofit alapítványba, de azt kétlem, hogy a zsíros falatokat, megbízásokat oda akarják irányítani. Vagy jön ide. Ami viszont tetszik, hogy eddig Scs forgatókönyve szerint alakul még amit május tájt mondott, hogy opuszból a méida kifelé megy. De mondom, böki a popómat ez a nonprofitos-talentiszos dolog. Remélem csak addig, amíg ki nem derül, hogy náluk van a kb 30 milla Est részvény is!:) --------- Azért mindezt megelőlegeztem és ma még vettem egy kisebb adagot ---- biztos, ami biztos. :)
azt kell kitalálni, hogy a nagy közösbe szervezett médiát, amit az alapítvány fog össze, hogyan lehet est-be terelni. biztos megvan a módja, ahogy az index.hu zrt-nél is az alapítvány az irányító. szerintem itt is megoldható, hogy beterelik ide a cégeket, és az alapítvány adja a cégvezetést, kap valamiféle szavazatelsőbbségi részvényt, vagy bármit, ami biztosítja a döntési többségét. Gondolom az Index-es alapítvány sem rendelkezett milliárdokkal, ahhoz, hogy megvegye az index zrt-t.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A