Nem tudom figyeltétek -e, de az eladói oldal kifejezetten üres volt már délután, nem voltak dugaszok. Ki lehetett volna kapni a teljes 20-as könyvet egy kb. 100e darabbal. Ja meg az egész nap egy kicsit hasonlított a bejelentés előtti csütörtökének kereskedési napjára. De ez csak egy ilyen semmilyen megfigyelés.
Plutó, Vaculak, Lore, jómagam mikor találkozott szendvicsezéskor, Plutó annyit mondott, hogy a" kemény mag". Mi biztosan azok is maradunk, sztori végéig sokan fognak lemorzsolódni :))
szomorú a mai chart... :( október végéig ígérték a lezárást, de semmi hír nem jött Most akkor vagy átvertek minket, vagy csak gyűjtögetnek még a hír előtt és egy kis pánik - a hír hiánya miatt- jól jön olcsón begyűjteni a remegőkezűektől. szóval ez kb dupla vagy semmi (de lehet hogy csak beszálltak a nagy Black Friday akciózásba... EST rv -60%-on....)
Nem lettünk pesszimisták!!! Csupán beszélgetünk,mégha nem mindig vidám dolgokról is.De egy valamiben biztos vagyok,bármiről is essen szó,a kemény mag nem ad egy darabot sem!!!
különben azzal nyugtatom magam, hogy ami ma rosszul néz ki holnap vagy holnapután lehet, hogy jól vagy jobban fest. elhamarkodtam a vételeket most úgy tűnik...most:)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A