épp pont én voltam az, aki be is írtam, hogy miért kell beszólni. De nagyon idegesítő már, mikor kifejted, milyen okos voltál, mi meg milyen buták, hogy nem stoppolódtunk ki. Kognitív disszonancia. csak a redukció hiányzik hozzá, na. Hogy magyarázzam?
igaz, nem ígérték, mondták, hogy okt végére lezárul a folyamat, két hete, okt vége előtt, sokszor volt említve de megértem őket, ha le akarnám nyomni az árfolyamot, akkor én is minél lassabban adnék ki bármi infót, minden hírmentes nap tovább nyomja le az árfolyamot
1.: nem ígért senki lezárást 2.: akkor vagy én nem értelmezem jól a technikában a rést vagy nem tudom te pont úgy gondolom ahogy zsoltee behúzta. 3.: bocs a résekért, tudom teljesen mindegy a sztori szempontjából és mivel nem is kereskedem tökmindegy. Csak nem szeretném annyira lennt látni. Még akkor sem ha nem lépek már be én sem a felületre és egyenleget sem nézek. Itt a Vajna jó lesz de még nincs itt az ideje. Mit nyilatkozzanak? Max annyit, hogy folyik a munka. Azt meg tudjuk. Na fel a fejjel.
mikorra mutatja a 480-at? naposon? bár én őszintén egy ilyen részvénynél nem igazán bízom a TA-ban; viszi a hit! én is azért vagyok benne k régóta, mert hiszem hogy becsatlakozik a NER és szárnyalunk (a jelek erre mutatnak, de azért jó lenne ha történne is már valami)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A