Szerinted Papp Úr a Delta miatt jött ide? Mert,hogy itt van az tény! Bcs-t kipaterolták szép csendben,mert kipaterolták ugye? Ez is tény! Itt a Delta nálunk. Ez is tény! Túl sok itt már a morzsa!
Én sem azért írtam azt, amit. Azt mondod, itt-ott kiszivárognak morzsák. Én ezzel ellentétben azt látom és hallom, hogy nem látok és nem hallok semmit. Amiket ti most itt összeraktok, mint valami kirakós darabjait, az olyan horderejű, hogy már tényleg kellett volna valamit hallani róla, de mint mondtam, jelenleg csönd van a papír körül. Ezek a spekulációk inkább tűnnek egymással össze nem függő információk vágy vezérelte összekötésének számomra. A magam részéről inkább azt várom, hogy kiderüljön, honnan lesz pénz a Delat felvásárlására. Ki lesz az, akit még nem látunk, ki lesz a "befutó" a versenyzők közül, ha lesz egyáltalán befutó. Egy biztos izgalmas utolsó negyedévünk lesz, és csak kívánni merem, hogy igazatok legyen, de én inkább addig is a földön járok és nem álmodozom.
Ha a kgy-re még nem is de október végére úgy tűnik nagyon sok szál összefut. Választások után leszünk már, 5G tender elvileg eredményre vezet, az első tőkeemlésből származó új papíroknak is a tulajokhoz kellene kerülniük, tehát a GlobTerm felől valamit hallanunk kell, stb., stb. Tényleg izgalmas őszünk lehet ha jól alakulnak a dolgok.
Nem bántásból írtam hidd el. A mi esetünk több lépcsős lesz az már biztos. A folyamatok zárt ajtók mögött zajlanak és csak a végén tudjuk meg a valós eredményt. Azért itt ott kiszivárog pár morzsa. Ha ezeket jól rakjuk össze és ezt időben tesszük, még jól is jöhetünk ki belőle. Nekem is mint Larry-nek régóta gyanus a Telenor sztori. Keresek kutatok, szinte szürcsölöm az infókat. Remélem a kgy-n kiderül azért pár komolyabb infó.
Az valami nagyon komoly dolgot jelenthet, épp olyat amilyenre várunk, mert tiszta lesz, hogy valaki még nem került be a képbe aki befolyásolja a döntést. Az már nem olyan BCS féle halogatás lenne szerintem.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A