Végigolvastam az eszmefuttatásokat , egy kérdés merült fel bennem , a delta bejelentés előtt miért mentek el Jászaihoz felkínálni magukat hogy vegye meg a 4ig ezt a bizniszt , nem értem miért volt erre szükség , nem illik bele a puzzleba, ha akkor tudták hogy telkó vonal a cél akkor nincs értelme az egésznek , vagy a színjáték része amit kötve hiszek.
Okt 1. már nagyon itt van a nyakunkon. Remélem igazunk lesz és valóban sokmindenre fény derül addig. Ja és azt is, hogy ezek a mi elképzeléseinket igazolják majd nem pedig ellenkezőleg :-) ... Egyébként a T-systems kkv üzletágát, ami a konkurencia flevásárlásából még kimaradt, továbbra is ide várom majd valamilyen formában.
Remélem igazad lesz. Nekem is van egy-két elképzelésem, de sajnos az időhúzásukat sosem tudom megfelelően megbecsülni. Akármilyen nagy időtávra számítok, mindíg megoldják, hogy jóval túltegyenek rajta. Ha a Telenor irányvonal jönne be tényleg, akkor viszont nem lehet megint 1-2 évet várni szvsz mert ott viszonylag gyorsan kell lépni ha a válsztásokig ezt le akarják zavarni, és nem akarnak nagyon lemaradni a konkurencia mellett sem, ami nagyon erős mint tudjuk. Ennélfogva akármilyen nevet is választanak most, annak azért már iránymutatónak kéne lenni. Később lehet megint változtatni nyilván, de a két év múlva (másfél év múlva válsztások) már túl sok szerintem, egy éven belül meg talán nem illik. Szóval én még naívan bizakodó vagyok ezügyben.
Annak jobban tudnék örülni ha nem indulna be egy névváltoztatgatós játék, nehogy véletlenül tisztán láthasson a kisbefektető. Pont mint a Tizedes meg a többiek című filmben, a Darvas Iván által prezentált és klasszikussá vált mondat a ruhaklozetben: "Átöltözünk. Mindíg csak átöltözünk. Ez magyaroszág..." Szóval ez nem lenne túl szimpatikus nekem. Másrészről nyilván a tulajdonosi kör a lényeg, ezt értem, meg a tevékenység, meg a profit, de ahogy korábban is említettem, nem véletlenül tartja a mondás, hogy nomen est omen.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A