Ezért kérdezem. Kíváncsi vagyok milyen logika van emögött az elképzelés mögött. Pillanatnyilag nem látom, milyen okkal raknának egy nagy nehezen összegrundolt állami mobilszolgáltatót Estmédiába.
A csorgasban meg megvették azokat akik eldobaltak.... Ha így van, akkor zsebben vannak a papírok és már csak a továbbiakra vár Mindenki!! És a mostanitol jóval magasabb áron is szedték legutóbb a napi többmilliós tételeket, 150 körül
Nem beszélsz hulyeseget.... Meg kell nézni 1 évesen a grafikont és látszik, hogy legutóbb is nagyon sok millió papírt vettek meg az utolsó felmenetelnel.. Én úgy gondolom a valós közkéz sokkal kisebb, mint gondoljuk
Ok. Egyetértek. És pont mivel közel van ezért mar ezerrel ki kellett volna lőnünk... Kizártnak tartom, hogy ne lenne előtte bennfentes rally.. Vagy tényleg akik tudják benyelték és magukban tartják ameddig csak kell. Nem tudom. Az Estnél az a biztos, ami elmúlt.. Bocsi, régi betegség ez, és nehezen gyógyulok belőle. Nekem az ígéretek, pletykák kevesek már. Meglátjuk. A bizalom továbbra is töretlen a papírban, de a rózsaszín szemüveget nem veszem fel. Hajrá Est!!!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A