Kicsit mögégondolva, egy okot el tudok képzelni. Egy ilyen 1darabos vétellel a TA képet meg lehet buherálni az 5 percesen de még az óráson is ekkora kötésgyakoriság mellett. Fene tudja, hogy ez hasznot tud-e hajtani valakinek, de még azt is el tudom képzelni, hogy igen .
Én adtam már el egy darabot régebben, mert elfogyott a kp a normál számlámról, nem tudták levonni a számla díjat, felfüggesztették a reál szolgáltatást, muszáj volt pénzt csinálnom. Lehet ilyen oka is néha az egy darabos eladásnak.
OK. Nyilván arról beszélek, hogy egyszerre nem lehetett mindkettőnek részteljesülés, hanem vagy a vevő vagy az eladó szándékosan 1 darabot vett/értékesített.
Megnézted a kötési időpontot és az azt megelőzőt és az azutánit is? Előtte 110 percig nem volt kötés. Majd egyetlen darab, majd megint 22 percig semmi. Ezt nem látom egyelőre, hogy hogyan lehetne részteljesülésként értelmezni.
Nekem tiszta. Aki benne van az most már nem labdázik mert sosem lehet tudni mikor pattan a rugó. Túl veszélyes lenne, ezért kivárnak, ilyen olcsón már nem adja senki. Aki meg eddig nem vett, az meg szintén kivár, hogy innen most merre tovább. Ha megindul, akkor rögtön ugrik majd mindenki, hogy beszálljon. Ha meg csalódást keltő hírek jönnek esetleg, akkor ráérnek azután meggondolni, hogy hogyan tovább. A rulett asztalnál mindenki megtette tétjeit. A kerék forog, a golyó szalad, ki tudja hol áll meg. Rien ne va plus. Már ha értek valamit franciául :-) ...
Eddigi mai forgalom a teljes érdektelenséget mutatja. Szinte el sem hiszem, hogy pár hete még napi 1 milliárdos is volt. Ha hozzá veszem, hogy semmi érdemleges se történt azóta, akkor ez a papír az egyik legnagyobb rejtély.
A mai forgalom 93.188db. Lehet, hogy Papp szórja megint :-) ... A múltkor 93.458 darabtól vált meg. Gyanúsan hasonló a két szám. Már csak 270db hiányik :-) ...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A