Ja, így már OK. Csak a bosszú része nem állt össze. Az tiszta, hogy neki személy szerint ez a pozíció azért is fontos lehet mert ha a Telekomnál nem iött össze, akkor majd itt, és erre most egy remek ajánlatot kaphatott a megfelelő helyről. Más okát én sem nagyon látom, hogy mért is lenne itt, mert eddig a 90k pakkszórástól eltekintve semmit nem csinált. Mellesleg a Delta szerintem teljesen jelentéktelen szál a nagy képben, de ezt már sokszor leírtam.
Így lehet Szerintem es talan a kov félév pl okt 1 - Marc 31 bikaja leszunk!!! Handover átvétel a ceg IT ban olyat sugal h jol járhat aki meg tartja es veszegeti!!!
Nem a telekom foglalkozik vele. Szerintem Papp úrnak lenne bizonyos fokú elégtétel. Biztos vagyok benne ,hogy a telekom volt igazgatóhelyettese nem csak a Delta miatt van nálunk!
Értem. Ez valóban jó lenne nekünk. Csak azt nem látom, hogy a Telekom mért is ne szarna erre nagyívben? Miben gyakorolna bármiféle hatást is rájuk az, hogy egy tíz évvel ezelőtti munkatársuk most egy másik (még ha konkurens is) telekom cég élére kerül? Ez így, nekem legalább is, nem teljesen tiszta.
A keddi kereskedés leginkább az iránykeresésről szólt, nem különösebben
találtak utat a nagyobb részvényindexek. Bár érezhető volt a hétfői
olajpiaci pánik, több jegyzés is inkább az oldalazást vagy a
visszacsúszást választotta. Az EST Media papírjai is hétfőn még a
korábbi 130 forintos ellenállás felé vették az irányt, kedden azonban
nagyobb esést könyvelhettek el. Technikailag 108 forint fölött van még
esélye a jegyzésnek, de csak a támasz kitartásáig.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A