Pár gondolat az elmúélt időszakról. 1) Papp eladása minden volt csak nem etikus a kisbüfikkel szemben. Egy meglehtősen rázós időszak közepén (?), amikor pont a bizalomépítés lenne az elsődleges, elad a papírjaiból. Teljesen mindegy, hogy utasították, nyaralni ment, NAVos csekkbefizetéshez kellett, csak postára menet a csekekket elvesztette, vagy részesedésbeállításhoz, a lényegen nem változtat. Etikátlan és nagyon rossz üzenettel bíró lépés volt ez. 2) NAV végrehajtás. Nem tudom mit csinálnak a háttérben, de az biztos, hogy egy ilyen ügy önmagában bizalomtépázó. Szintén mindegy, hogy 6000 Ft-os illeték, vagy több milliós akármi a háttere, az hogy egy ilyen fikarci intézni valóra nem figyel seni sajnos sokat elárul a társaságról. Nyugtathatom magam azzal, hogy épp egy átmeneti időszak zajlik, amikor a korábbi szereplők már nem, az újak pedig még nem ügyködnek és emiatt a netbank jelszó nem került át az újakhoz, ami meghiúsította a navos utalást, de ettől mégsem nyugszom meg. Lehet szemet hunyni mind felett, de egyre kellemetlenebb érzéseim vannak. Szeretném nagyon vastag betűkkel kihangsúlyozni, hogy vérhívőnek tartom magam és számomra jelentős magot vetettem el a társaságba. Nagyon szeretném, ha a magok leglább már elkezdenének kicsírázni, ha még nem is nőnek az égig és hoznak bő termést, de nagyon szeretném ha ezek a magok rothadásnak indulnának. A fenti két esemény sajnos az utóbbit erősíti. Örvendetes volna bizalomépítő tetteket is látni a cégtől. A piac a Deltát önmagában nem értékelte sehova. Kedves Pista! Kellene mutatni valamit, valami nyugtatót és akkor sokkal jobb lesz mindenkinek! Köszi előre is!
Többen realizálhatták korábbi vételeiket az Est Media árfolyamánál,
ebben a felállásban pedig a 108 forintos támasz bizonyíthat ismét. A
nemzetközi porondon némileg stabilizálódott a helyzet, de a heti ECOFIN
csúcs még tartogathat meglepetéseket.
De ők a biztonság kedvéért semmit se kuldtek hétvégén,csak az alkalmatlanságot,hogy egy szar adó folyószámlát se tudnak értelmezni és karbantartani! Hibátlan PÁR DON!
Vannak guruk kik csak bizonyos papirokkal kereskednek mert számolnak kalkulálnak és müködik...ezzel foglalkozik egész nap és figyel.időtávokat használnak (daytrader weektrader).de aki ilyen rvbe rak pénzt pl:ez nord futur itt bizony bármi lehet.kérdés,hogy hisz valaki vagy nem.ezért a vállalat mozgását figyeli s nem az rvt elemzi...ez csak az én véleményem....👍☺
Én nem látom itt értelmét nagyon a tudománynak most mert hát látod......?ez nem egy otp vagy mol stb.azt látom hogy szerencsére a 80 és a 100 támasz megfogja és a 130 és 150 ellenállást néha átviszi.most oldalazunk megint hasonló mint júni és júli között.jött a hír és kilött....lehet most is ez lesz....nem számolgatok tulzottan inkább pszichológiát látok jobban....nem kereskedek most csak tartom már pluszban vagyok s ha eliri a céláramat akkor kereskedek majd.én fibonacci szinteket és alakzatokat pró álok azonosítani,de ez itt szvsz nem múúkodik ☺
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A