Reggel levelet írtam Gabriellának, most jött a válasz, engem megnyugtatott: Kedves ..... A társaság adófolyószámláján jelenleg néhány százezer forintos mínusz van. A jövő hét folyamán intézkedünk a kiegyenlítésről. A tartozás a jövőbeli tervek megvalósítását természetesen nem befolyásolja. Üdvözlettel,Kellner Gabriella
pap ur mi a fasz van valami közlést megérdemenénk azér meg mér atdál el részvény kérdölyel ránk nem tartozik kérdölyel tisztelhetnél minket egy kicsit mi is tesztelünk téged
Kedves KED, szerintem neked lesz igazad. Először a NAV tesz közzé, és csak utána kerül az infó a cégközlönybe. Jó lenne azért a cég részéről egy megerősítő közlemény is, gondolom ők is olvasnak fórumot.
Persze, hogy nincs semmi, mert 2 nappal a végrehajtás bejegyzése előtti a nav adatbázis. Te komolyan ennyire buta vagy, vagy direkt teszel úgy, mint aki nem érti az esetet?
Hát igen, esztike egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Kaptunk pl. deltát, üzleti stratégiát és szép közgyűlési meghívót. De kaptunk mellé fura tranzakciókat, változásbejegyzések elmaradását, Papp eladását, Microsoft ügy újra felmelegítését, és most egy végrehajtást. Ebből legyünk okosok! :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A