Nekem meggyőződésem, hogy az okosak csendben vannak! Többen írtak Gabriellának, és egyelőre egy picsányi választ sem kaptak. Nem véletlen! Akik mértékadónak számítanak itt a fórumon azok csendben vannak! Pontosan....Igen! Erre gondoltam én is! Jól fogunk járni ez nem kétség! (De a keserves évekért csak annyit tudok mondani, hogy: B+ EST MÉDIja! )
Tömtek 50-en, tömtek 80-on, tömtek 100-on, tömtek 130-on, tömtek 150-en mindenhol csak tomtek. Ez az egesz tőzsde csak a tomesrol szol.... :) :) :) Sok Bohóc. Eszméletlen. Itt mindenki veszít, csak ők nem? Vagy ők nem is tozsdeznek, mert minek, ugyis csak tömés az egész??? 😁😁😁
Akkora hogy ma felhivott a hunfington post és kérdezték hogy bírom a tömést, adnék e interjút, vagy annyira fáj hogy nem vagyok rá képes? Nyögve sóhajtottam és mielőtt leraktam annyit préseltem ki magamból : later! Bye.
Akkor most az Estmédia átb-szás vagy sem? :) Csőd vagy FA-ra készüljek? Ha valaki szerint BCs ma is tömött, akkor azoknak jelzem, hogy ma ESTe én fogok tömni! :) Együttérző örömötöket nagyon köszönöm!
akkor addig is, amíg megjelenik, hadd segítsek: PÁRDON, ZSANÉR HIPPODROM MEDÚZA MEGY, HA HÚZZA ÉRTEM? KÉRDEM! remélem ezzel kihúzod addig, amíg az eredeti klón feltűnik. szívesen. 😀😀
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A