És most jöhet a hír.... 80-ról felrántva.... 150-nél kiöntve.... 110-ről újra rally. Aki ráült a kezére, az jobban jár. Ezt SET-nél tanultam meg. Hiába fogok meg 3 hullámot az alján és a tetején, mivel nem veszem vissza ugyanazt a darabszámot, rosszabbul járok, mintha a 33Ft-os papírjaimra ráülök 2-3 évre. Kosztolányi papa megmondta. Ha hiszel a részvényben, vedd be az alvó kapszuládat és aludd át pár évig a hullámokat.
Ezt írta tegnap este: "Ez pár napon belül 100 alá megy és több évig nem jön vissza 100ftra, csak akkor amikor majd BCS úgy határoz hogy részvény összevonást csinál, volt már itt ilyen és én akkor benne voltam, amit most csináltak ez volt a mester terv, és úgy látom sikerül nekik, csak most még több vesztes lesz mint akkor volt, mert abban az időben csak pár 100milliót vesztetek a kicsik most milliárdokat fognak, de nekem mindegy, én szóltam:-))"
ha lesz bef bejelentés, még viheti feljebb, ergo itt sem gáz venni annak, aki lát benne fantáziát. Persze szerencsésebb lett volna megvenni alsóbb szinteken, de most sem rossz vétel, ha úgy alakul a forgatókönyv. vsz.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A