Már hetek, hónapok óta sokan hírre várnak, köztük én is. És gondolom erről azok is hallottak akik most eladtak. És ezért is gyanús nekem ez a pár nap, ezzel a fogalommal. Kik adtak most el? Azok akik, nagyon olcsón vették, de ők is miért, ha jön a hír, még többért elmegy majd. Vagy inkább azok, akik a hetekig 80as árfolyamon bevasaroltak, felvertek, és 120 - 150 között realizaltak, Ők tudták, ez csak egy rally, nekük volt fogalmuk, hogy mi megy itt, hiszen Ők csinálták. De ez csak az én véleményem, én továbbra is ki tartok, várom a csodát.
a tegnapi zaro pont a legutobbi csucs volt, akkor még biztam benne hogy ma azt teszteli majd ujbol (138,8). de igy ki tudna abban bizni hogy felfele megy? legures terben all most. kovetkezo tamasz inkabb 80 nal van, nem?
Talán majd holnap. Bizom benne hogy a 150Ft-ot csak magasnak tartották egyenlőre. Túl gyors előrelépésnek és ez a 110-130 - as árfolyam lesz egy következő ugródeszka ha eljön az idő. Régebben jobban megvoltak a lépcsőzétes növekedés. Nem hinném hogy lesz még bejelentés.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A