Látom sikerült megfogadni a kitiltáskor kapott tanácsokat..... Egyébként ez nem negatív hír és a lényegre nem tér ki. Nem hiszem,h fizetett cikk lenne. Helyedben megválogatnám a szavaimat. Stílus maga az ember....
“Az éves rendes közgyűlését április 30-án tartó Est Media a 2018-as évét 4,76 milliárd forintos árbevétellel zárta, miközben a 2017-es év veszteségét sikerült nyereségbe fordítania, nettó eredménye 4,24 milliárd lett. Osztalékot azonban nem fizet, azt teljes egészében az eredménytartalékába helyezi.“ Ezt a reszvenyarfolyam alapjan hataroztak meg!? Ez realizalt bevetel!? :-O
Emésztgetem a mai termést. Ki lesz az új tulaj? Mindenképpen NER-es! A NER homokozójába mást be sem engednek! "Kossuth-díj"-ként lett az arra érdemes személy kijelölve. Ettől eltérően ML, bármilyen tevékenységgel. Mire változik a tevékenység? Az érdemes személy kilététől függő. Mekkora "hal" lesz? Max közepes, inkább kicsi hal. Wallis-szerű, vagy ott1 szerű. Vegyük figyelembe, mi nehéz vajúdás után lesz meg a gyerek! Igazat adok. Április 9-e előtti a rálátásunk a tulajdonosi struktúrára. Na! A határozati pontok! A kitiltott köllapénz lesöpört hsz-e. "
és akkor
30-án úgy kéne szavaznunk, hogy szavazás előtt pár perccel tudjuk meg, hogy
"XY" cég lesz az új tulaj?? És akkor hogy nézel utána a cégnek? Tulajdonosi
szerkezet? Pénzügyi mutatók? Mérleg? Tevékenységi kör?" 80 - 90 alatti stratégiai pakk alatt No para, és max 105 alatt kicsit bővíteni, Semmi egyéb. Kgy előtt sicher zu sicher, biztosítom az ajtót egy kis pecekkel. Lássuk a holnapot! A jövő hetet!
Azt persze kimaradt, hogy 4,99% maradt. Na meg az egyetlen kapcsolódó cikk a "Zuhanórepülésbe kapcsolt az Est Media Andy Vajna halála után". Van itt fókusz, kérem szépen.
Akkor jó nagyot ....... az biztos! A baj,hogy senki nem kérte,hogy rakjuk be,de mivel nem csak 5-10%-ot szeretnénk keresni,ezért kockáztatunk! Sok apró jel mutat arra,hogy lesz story! Bármi lehet! Ahogy én próbáltam megtudni dolgokat engem meggyőzőtt! Kihangsúlyozom,hogy engem! Ettől még tévedhetek! Kivárjuk!:) Kitartás!
szvsz a nyereség általában arányos a kockázattal, szóval ha valaki tutira akar menni akkor vegyen OTP-t vagy MOL-t; nem kell a kefét rágni és valószínűleg fog keresni 5-15%-ot.... ha 50-100% nyereséget szeretne, akkor viselje el hogy ez bizony kockázatos, idegölő, stb... hagyjuk már a folyamatos rinyálást.... én sem szeretném elveszteni a pénzem (ami egyébként benne van a pakliban), de egy diverzifikált portfólióba be tudok illeszteni egy ilyen kockázatosabb befektetést ha egyébként tud valaki 50-100% nyereséget, idegeskedés nélkül akkor kérem jelezze privátban:)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A