6000 yard kpn ül a lakosság. 1%a sincs tőzsdén a nemrég közzétett Végh Richárd interjúban lehet olvasni. Még nincs tőzsdeláz szerintem. Sokan félnek tőle de bármilyen más befektetéstol is. Ezért ekkora a számlapenz aránya..
Gondolom ezért kevés a hagyományos értelemben vett hosszútávú befektető, pedig nagy szükség lenne rájuk. Az elmúlt két év sokaknak azt sugallja lehet itt gyorsan sokat keresni. Szerintem ezt nem szabadna minden elővigyázat nélkül kiterjeszteni az ismeretlen jövőre.
Én két éve eléggé komolyan vettem a dolgot, a kiadásaimat a lehető legalacsonyabb szinten próbáltam tartani, és belevágtam, mert nem maradt más út. Vagy, ha ez sem, akkor olyan drasztikus lépéseket kell tennem, amitől ameddig csak lehet, tartózkodnék. Negyvenes éveiben járó, gyermektartást, hitelt fizető férfinek nincs segítség.
na ezért írtam korábban, h inkább válságtünet, ez a nagy lakossági tőzsdeláz. legalábbis egy része, persze nem legszegényebb rétegnek. azoknak maradt a kaparós sorsjegy. 😕😔
kíváncsi lennék én is a story-dra! én csak két éve kezdtem, de kb egy szalmaszál segítséget nem kaptam a zállamtól... Ez mondjuk nem nagyon zavarna zavarna ha közben nem mennének csiliárdok haveri cégeknek, míg engem meg kiröhögnek a pályázatos cégek hogy csak 3-4 munkanélkülinek adok melót. (mondjak 40-50-et minimum, akkor már lehet pénzt kapni és visszaforgatni...) Egyébként megvan az üzleti tervem és annak megfelelően haladunk (támogatást eleve nem terveztem bele), de egy EST szárnyalás jól esne :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A