Nekem van egy kollégám, aki mindig azt szokta mondani, hogy van egy bizonyos női testrész, ami miatt háborúk dúltak, békék kötettek, és ez alapjaiban rengeti és változtatja, irányítja az emberiséget. .... És ez milyen igaz... 😁😁😁😁
Nem csak te látod a lényeget....:-)én szvsz jót tenne egy atmédia esztikének.rákosi (is) sikerre tudná vinni tremmelel falconelloval...s te az afrikai vonallal kapcsán mit látsz?kérdem tisztelettel. :-)
Aláírom, hogy ha valaki megdolgozik érte, ott a helye a vezetők között. De Cili azon kívül hogy Tóni felesége nem sok mindent tett le az asztalra és jólműködő cégei vannak és szerepel hogy üzletasszony és sikeres vállalkozó.. Na itt nyílik a bicska...
Nem akarom védeni őket de ha vigig gondoljuk a történelmet a nők mindig is ott voltak a háttérben.közöttük is vannak vezér egyéniségek és ha még okosak is,bizony nagyon nagy hatalomra tehetnek szert....csak a mindenkori társadalom nehezen fogadja el ezért sokszor csak a háttérből irányítanak.úgyhogy....csak óvatosan a nőkkel....;-)
Következmények nélküli ország vagyunk, de ebből adódóan van az EST is még a börzén. Társadalmilag vannak szerintem gondok (a tisztességes a lúzer, a lopó csaló pedig az ügyes, élelmes) A gyerekeknek ezek a nők idolok, mert reggeltől estig ők vannak a tv-ben, sikeresek, sportosak stb... és ez talán a legszomorúbb.
Én nem vagyok meglepődve semmin. Mutyisztán... A szánalmas inkább az, hogy Sarka Kata (korábbi BKV szépe) és Cili bontogatják a szárnyaikat. Nem az a baj hogy vannak ilyen emberek, hanem az hogy érvényesülnek. (Pl. Timi is)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A