2015. október 1-től Art+ Cinema néven folytatja tovább
működését az Erzsébet körút 39. száma alatt, továbbra is artmoziként, és
két teremmel. A földszinti terem felvette Lugosi Béla nevét, az emeleti
kisterem pedig Kertész Mihály teremnek lett elkeresztelve.
Igen, valahogy így képzelném. Elvileg BCs pakkja a parkon keresztül és a strómanok pakkjai együtt jelentős tulajdonrészt képeznek ami elég lehet ehhez. Ahogy andybleque is mondta: "nincs opció ezeken a pakkokon csak véletlenül majd mindenki egyszerre akarja eladni ugyanannak". Ha elég sok vagyont hoznak így be és nem akarnak vízzé hígulni közben, akkor ez akár nagyon jó is lehetne nekünk. Erre próbáltam utalni az előbb is amit megszóltál, hogy új rv nélkül nincs vagyonbehozatal.
Ezt a műsort szerintem most pár évre megtanulta a piac! Ennek az eredménye most a 220 forintos konzum és a 440-es opus árfolyam! Ezt a megoldást kicsit pihentetni kell most.
OK, ez a kérdés, hogy akkor hogyan? Alább felfetettem, hogy még így is megoldható ha hagyják eléggé felkúszni az árfolyamot és aktuális árfolyamon apportálnak.
Mondjuk ha megteszik a nagy bejelentést, akkor az árfoyam felkúszhat hamar a többszörösére ha komoly az új tulaj, és akkor már az aktuáláfolyamon sem gond behozni a vagyont. Persze ezzel akkor járnak marha jól ha már most minnél több papírjuk van, amit nem nehéz elképzelni.
Egyik sem rossz, köszönöm. Ha nem az egyik, akkor amúgy is sok motoros van a fórumon, majd mondhatják, hogy SZÉLES utat mindenkinek! 😀 Viszont előbbinek jobban örülnék, akkor elő kellene venni a szorzótáblát.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A