nagy tulaj lesz itt feleim! ne izguljatok. a spekulánsok megcsinálják a hullámvasutat, de ez normális. kell majd a milliárd feletti forgalom.... csakúgy mint a wallisban volt. Én nem számítok rv szám növelésre.
Jaaaaaa, gyanús is voltál nekem tegnap ;D. De nincs kedvem mindent átolvasni mostanában, olyan sokan írnak annyi mindent amihez már türelmetlen vagyok. Szóval továbbra is az átb@szós scenario a véleményed? Kár. Szerintem jó lesz. És mi van a party tervel?
SCs kolléga ha erre jársz valamilyen nick alatt akkor kíváncsi lennék az elképzelésedre. No meg, hogy mi is a terv azzal a hardcore party-val? Lassan lehet, hogy akár sor is kerülhet rá nagyon remélem ;-) !!!
Tőzsdére meghatározó céget ígérték, van egy sejtésem, most még nem szolhatok, de szerintem nagyon komoly, most majd jönnek a negatív megjegyzések, de nem érdekelnek
Megmondom őszintén nekem most már tényleg fogalmam sincs ki lehet az új tulaj. Nem is akarok se találgatni se kizárni senkit ebben a mardék 1 hétben. Azt remélem csak, gondolom ahogy mindannyian, hogy minnél nagyobb és profitábilisabb lesz. Azt viszont el kell ismerni, hogy tényleg jól el tudták rejteni a dolgokat előlünk mert ha jól láttam a fórumon senkinek sincs lövése sem mi lesz itt egy hét múlva ;-) ...
Pojáca mestert várjuk a színpadra! Ő komoly cégeket vár, mondjuk én sem kicsit. Ahogy láttam az utalásaiból-aki figyelmes volt, az emlékszik 2 ilyen bejegyzésre is- nemcsak Simicskának lehet G napja, hanem nekünk is. Kíváncsi vagyok, bejön-e, mert akkor 2 hétig ülhetünk a wc-n kapaszkodva, akkora lesz huzat. Persze sok egyéb verzió kering. Én Vajnát és ML-t kizárom. Logikailag le lehet vezetni, hogy miért.
Meglepődnék ha nagy lenne a forgalom holnap. Bár mindíg van olyan hülye aki adja még ha borítékolható is egy többnapos limit up széria. Meglátjuk. Én igazából nem a holnapra vagyok kíváncsi, mert a vízszintes 128-as árfolyamgörbén nem túl sok érdekes van szerintem, hanem a rákövetkező hétfőt várom nagyon, amikor is elvileg már tudni fogjuk a lényeget a cég jövőbeli befektetőjét illetően. Ezt már lassan 5 éve várom a papírban ülve ;-) ...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A