(7) * A cégbíróság a forgalom biztonsága, a hitelezői érdekek védelme érdekében - ha e törvény másként nem rendelkezik - köteles legkésőbb a cég bejegyzésére irányuló kérelem érkezésétől számított tizenöt munkanapon belül végzéssel dönteni a bejegyzésről vagy a kérelem elutasításáról. A cégbíróság e határidőn belül kezdeményezi a bejegyzést elrendelő, illetőleg a bejegyzési kérelmet elutasító végzés jogi képviselő részére történő kézbesítését. még ez lényeges.
a főszabály: (5) * Változásbejegyzési kérelem esetén - törvény eltérő rendelkezése hiányában - a kérelem benyújtásának határideje a változás bekövetkezésétől számított harminc nap. persze vannak kivételek.
Park eladásra előkészítve. Nem a cégjegyzékből fog kiderülni. Dynamopest csak azért, mert ott előbb volt személycsere és utána eladás. Szerintem bármikor jöhet a bejelentés, akár a közgyűlés előtt pár nappal, így azon már az új tulajdonos fog szavazni a park tenisz nevében.
Nem tudom jól látom e de akkor lött ki és elötte 10-15 napig csak csorgott...kb az az időszak olyan mint mostanában...persze hogy másabb de az elliot féle elméletre próbálok célozni....
majd egy hónapra lett sztem csak bejegyezve a cégjegyzékbe a változás.. A változás időpontja: 2018/10/12
Bejegyzés kelte: 2018/11/05 Közzétéve: 2018/11/07
Amúgy ha az éves grafikont nézzük a 100 ellenállást többször érintette mostanában mint a80 támaszt...vajna színre lépése elött ha jól látom napokon át csorgott..szept közepém volt egy felívelés de utána okt közepéig csorgott mint most...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A