" hogy a részvénycsomagnak ki a jelenlegi végső tulajdonosa."Ezt a mondatot kettévenném.Jelenlegi tulajdonosa hivatalosan a Cinergi.Hogy ki a végső?Lehet a Cinergi is.
ez is már megfordult a fejembe , de sztem erre pici az esély ... úgy gondolom "MTK" közeli köröknek lesz átadva , csak nem tudom hogy USA , vagy MO ...
magyarul még BCS sem tudja (vagy ha igen , nem lehet publikus) , lehet hamarosan kiderül , lehet erre kell első körben várni , hogy akkor ezzel az 5%-al mi is lesz...
nagyon unalmas már ez az állandó találgatás közben csorgás jó lenne most már valami hír, a közgyűlést is direkt az utolsó pillanatig húzzák mintha direkt szórakoznának már velünk
március 4-i állapot szerint ez a hivatalos ! Vajna
András György (Az "AV Investments" Kft-n és a Dynamopest Kft-n
keresztül. A Társaságnak hivatalból tudomása van Vajna András úr
elhalálozásáról, de nem kapott bejelentést arra vonatkozóan, hogy a
részvénycsomagnak ki a jelenlegi végső tulajdonosa.
5, 21%
5 300 000
szvsz nem lehet azt mondani , biztosan . Vajna Úr volt a végső tulajdonos az AV Inv. és a Dynamópesten keresztül . Jelenleg nem ismert , h ki a végső tulajdonos.
Ebből a hozzászólásodból,az derül ki,hogy te fikázol engem.Ezt jó lenne abbahagynod.Plusz honnan tudod,én milyen tökös vagyok. Vagy egyáltalán akarok é tökös lenni.Nem gondolom,hogy erről veled kéne eszmecserét folytatnom.A tökösség fogalma itt meg nem is játszik.Amúgy ezt neki is megírtam akkor.De tudod mit:soha többé nem veszem a számra a nevét,hogy megnyugodjatok.Akkor tökös leszek?Ja,és nem miattad döntöttem így,magam látom jónak.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A