Nagyon fontos szerintem az 5% sorsa. Szerintem most az a legfontosabb kérdés. Persze a Park tulajváltás is figyelmet kíván. Mészáros ügyvédjének részvétele a tárgyalásokon már régóta szemet szúrt nekem.
Ez mar a sokadik velemenye. Mar-mar savazas kategoria. Miert? Foglalkozzatok a papirral. Nincs benne eleg kerdes, unatkoztok. Faszert basztatjatok egymast? Nem neked szol.
Mivel ez egy fórum,mit tehetnék mást,minthogy névtelen vagyok.Mutatkozzak be?Nem savazok senkit,véleményt mondok el normális hangnemben.De a te dumád ez a "kemény gyerek vagy",számomra nem értelmes hangnem.
Tisztelettel én értem. :-) Lore a Nordban irogat , de bekukkantott a lufiba , és megvédte Manopit. szvsz a virtuális szimpi vagy nem szimpi egy dolog , én ismerem Manopit személyesen , és tiszteletben tartva a véleményed nekem szimpatikus . P.S. Te is :-))
Joga van a véleményét elmondani. Manopival nem is volt semmi baj,csak ahogy lelépett az nem volt hozzá méltó! Trollok elérték céljukat azzal,hogy ő elment.
Mert mit csinált? Próbált mindenkinek segíteni, akkor azért kapta állandóan, hogy szarul látja a dolgokat...mégis minden bejött neki. Aztán elege lett a sok baszogatásból és nem írt többet...most meg ezért kapja az ívet. Ha van sapka az a baj, ha nincs az a baj... Te meg névtelenül savazol valakit folyamatosan, úgy, hogy nem ismered a nick név mögött az embert. Nagyon kemény gyerek vagy egy arctalan fórumon hallod...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A