Mondjuk azt teheted, hogy befejezed a fikázását, vagy ha elég tökös vagy, akkor leülsz vele és megismered (ehhez nem vagy elég tökös, az látszik)... Az értelmes hangnemet meg hagyjuk, mindenki annyit kap amennyit érdemel..te is, főleg amikor valaki olyat fikáz hosszú hónapok óta akit mindig a legjobb szándék vezérelt. Ha nem szimpatikus, az egy dolog, ilyen van az életben.A véleményedet is elmondtad már többször, ezt is tudjuk. De legyen már benned annyi egyenesség, hogy befejezed ezt a fikázást, mikor már nincs is itt, nem is ír semmit. Ha már értelmességnél tartunk, felfogni azt, hogy nem basztatok olyat aki már nincs a fórumon, alapvető lenne. Már akinek ugyebár. Peace
Kedves Lore!Tévedésben élsz.Nem akarok mindent érteni.Csak azt ami számomra ÉRTHETETLEN!Nem ekézem.Mindig vki szóba hozza,én meg reagálok rá.A te eseted is érthetetlen.Igen,nem szeretek tudatlanságba élni.Ez a faszozás....ajjajj.Amúgy azért nem szeretnek engem sokan,mert kimondom a véleményemet,nyíl egyenesen,nem gondolkodva,első szándékból!Ilyen vagyok,én így imádom önnönmagam.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A